Maak kennis met onze

Doktersassistentes

Onze ervaren en betrokken doktersassistentes staan dagelijks voor u klaar om u passende zorg en aandacht te geven. We stellen ons graag even aan u voor.

info@gccarexl.nl

doktersassistente

Mw. Y. Kadir

Mijn naam is Yıldız Kadir. Ik ben sinds 2011 in dienst bij het Huisartsenpraktijk Care XL als doktersassistente. Nadien heb ik mijzelf ontwikkeld in 2016 als Voeding consulente en in 2019 als Kind en voeding. Tevens ondersteun ik huisarts regelmatig met kleine chirurgische ingreep. Het werk als doktersassistente is afwisselend, dankbaar en uitdagend. Ik hoop een patiënt altijd tevreden en/of gerust te kunnen stellen en een luisterend oor of oplossing te kunnen bieden. De praktijk, ons team en het werk maakt dat ik elke dag zin heb om aan de slag te gaan.

info@gccarexl.nl

doktersassistente

Mw. G. Köktaş

Mijn naam is Gülsüm Köktaș en ik woon in Noord-Brabant.

Nadat ik mijn opleiding succesvol afgerond heb, ben ik in 2019 gestart bij het Gezondheidscentrum Care XL als doktersassistente. Ik heb de kans gekregen om mijn kennis en ervaring verder uit te breiden. Het werk als doktersassistent is afwisselend, elke dag is anders. De vorm van praktijkvoering, binnen de Care XL spreekt mij erg aan. Het contact, met de patiënten is veel persoonlijker en het is fijn om een luisterend oor te bieden en te helpen aan de patiënten. En het team is echt geweldig! Ik ben werkzaam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Tot ziens in de praktijk.

info@gccarexl.nl

doktersassistente

Mw. S. Öpöz

Mijn naam is Sıdıka. Ik ben de doktersassistente bij gezondheidscentrum Care XL. Ik werk er sinds april 2020. Mijn opleiding doktersassistente ben ik momenteel aan het afronden. Ik ben een leergierige doktersassistent die zich blijft ontwikkelen in gezondheidscentrum Care XL dankzij mijn behulpzame collega’s. Wij doktersassistenten zijn speciaal getraind om jullie zo goed mogelijk te helpen. U kunt bij ons terechtkomen bij medische handelingen zoals ECG’s maken, wratten aanstippen, injecties toedienen, wond verzorgen, hechting verwijderen, urine en bloeddruk controles en oren uitspuiten. Verder sta ik klaar voor u om adviezen te geven, afspraken te maken en medicatie te herhalen. Wij zullen gezondheidscentrum zo optimaal mogelijk vertegenwoordigen door u zo goed mogelijk te helpen en eventueel een luisterend oor te bieden.