Gezondheidscentrum Care XL

Voedingsconsulent

We zijn ons steeds bewuster van het belang van een gezonde levensstijl en gezonde voeding. Onze professionele voedingsdeskundigen geven u alle  informatie op het gebied van voeding en gezondheid. En zij schenken veel aandacht aan het voorkomen van ziektes en aandoeningen die direct gerelateerd zijn aan een ongezonde levensstijl en overgewicht.

Onze voedingsconsulenten ondersteunen en begeleiden u met juiste eetgewoonten en gezonde voedingspatronen. Wij doen dit ook voor patiënten met chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2 (suikerziekte). Patiënten krijgen persoonlijk afgestemde voedingsadviezen waarbij we rekening houden met culturele achtergronden. De voedingsconsulent coacht u vervolgens om het opgestelde voedingsplan goed uit te voeren en het gestelde doel te bereiken en vooral te behouden. U kunt immers snel weer in oude patronen vervallen die uw gezondheid op een negatieve manier kunnen beïnvloeden.

Wilt u meer weten over hoe onze consulentes u verder kunnen helpen. Neem contact met ons op voor een helder intake gesprek.